h1

Årsskifte

januari 14, 2017

Nu är saffrans- och hyacintdoft bortstädade. Amaryllisen håller på att slå ut. En väninna kommer troget med en egen uppdriven lök vid varje årsskifte och blomknopparna gömmer färgen länge, länge. Nu öppnar sig de tre blommorna på första stängeln och den är vit! Fredens färg! Det finns tre stänglar, så jag kommer att påminnas länge, länge….

Stockholmsvintern kastar sig mellan ytterligheterna och världsläget likaså och det oroar. Det är slitigt och tar på krafterna!

Jag ägnar mig åt planering för månaderna som kommer; skrivande, kurser, resor och nya utmaningar, vilket ger inspiration och glädje. Årsskiftet är en god och naturlig utvärderingspunkt.

Energin sinar stundvis och på vissa områden. Då erbjuds ofta något nytt och lusten rinner till. Så länge engagemanget bär mig vill jag vara med, men när det blir tvärtom, att jag bär engagemanget, då är det dags att släppa taget och bygga nya vägar.

Nygamla vänner dyker upp och tillsammans hittar vi sammanhang från förr och prövar stigarna på nytt. Det känns roligt och mycket meningsfullt!

Kanske hittar du något nygammalt eller något helt nytt att pröva så här i årets första månad.

Det önskar jag dig! Lycka till!

Astrid

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: